Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Κοπή πίτας Ελληνικής Κοινότητας Ναυτομοντελιστών 2013


Η Ελληνική Kοινότητα Nαυτομοντελιστών προσκάλεσε τα μέλη της την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στον ιστιοπλοϊκό όμιλο Σ.Ε.Α.Ν.Α.T.Κ. στο Φλοίσβο, για την ετήσια εκδήλωση κοπής της πίτας για το 2013.


Περισσότερα από 100 άτομα έδωσαν το παρόν για να συμμετέχουν στην εκδήλωση, να γνωριστούν μεταξύ τους καλύτερα και να ανταλλάξουν απόψεις γύρω από το αγαπημένο του hobby.

Στις 11:20π.μ. ξεκίνησε η διαδικασία διανομής λαχνών, ένας σύντομος λόγος από το διαδυκτιακό διαχειριστή της κοινότητας, Μιχάλη Κακουλίδη με τις ευχαριστίες προς όσους στηρίζουν το χώρο του ναυτομοντελισμού όλα αυτά τα χρόνια, και περάσαμε στο προκείμενο, τη διαδικασία κλήρωσης των δώρων.

Πολλά τα δώρα, πολλοί και οι τυχεροί νικητές. Το γεγονός αυτό σκόρπισε αρκετά χαμόγελα και χειροκροτήματα στην αίθουσα. Έπειτα από την ολοκλήρωση της διαδικασίας και αφού ο καθένας πήρε ένα κομμάτι πίτας, η μάζωξη μεταφέρθηκε λίγα μέτρα παραπέρα όπου οι πιο θαρραλέοι ναυτομοντελιστές, έριξαν τα σκάφη τους στην μαρίνα, παρά τους πολύ δυνατούς ανέμους.

Ευχή της διοργάνωσης ήταν προς όλους τους παρευρισκόμενους να χαίρουν άκρας υγείας, και του χρόνου να βρεθούν πάλι όλοι μαζί, αλλά και περισσότεροι, στην εκδήλωση κοπής της πίτας για το 2014.


Πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις και τους αγώνες ταχύπλοων και ιστιοφόρων σκαφών μπορείτε να βρείτε επισκεπτόμενοι ή εγγραφόμενοι στο www.rc-boats.gr.