Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Hellenic Model Boat Champ Round 7 & απονομές πρωταθλητών


- Το mini maniaX έχασε τον micro rc χαρακτήρα του και...
- ΌΧΙ  pc freak, δεν χάσαμε τον χαρακτήρα μας. Όπου μαζεύονται μοντελιστές και περνούν καλά, υπάρχει πάντα χώρος για τον φακό του mini maniaX.




Παρευρεθήκαμε λοιπόν την περασμένη Κυριακή στην (μια από τις πολλές) παραλία του Λαυρίου για να λάβουμε μέρος στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος ταχύπλοων σκαφών για τη σεζόν 2012-2013.


Μπορεί να πήραμε την τελευταία θέση στην κατηγορία των ηλεκτρικών σκαφών και να μην προκριθήκαμε καν στον τελικό, ωστόσο σε κανένα προκριματικό δεν εγκαταλείψαμε παίρνοντας μια γερή γεύση του τι εστί αγώνας με τηλεκατευθυνόμενα ταχύπλοα.

Οι συμμετοχές ήταν σε όλες τις κατηγορίες αρκετές με αποτέλεσμα έναν μακροσκελή αγώνα. Ύστερα από δυνατές μάχες, συγκρούσεις, τούμπες, σβησίματα, αυξομειώσεις στην ένταση του ανέμου και υπερβολική έκκριση αδρεναλίνης φτάσαμε στις 15:00 να συγκεντρωνόμαστε για την απονομή του αγώνα αλλά και ολόκληρου του πρωταθλήματος.

Ακολούθησε μια σύντομη συζήτηση για το μέλλον της διοργάνωσης και τους ανθρώπους που θα παραλάβουν σκυτάλη από τον κ. Γ. Χέλμη, και παραδόξως (για τη νοοτροπία του λαού μας) υπήρξε μεγάλη προθυμία ώστε να συνεχιστεί αλλά και να αναβαθμιστεί αυτή η προσπάθεια από το ερχόμενο φθινόπωρο.

Αναμένουμε όλες τις εξελίξεις στο site του πρωταθλήματος. Προς το παρόν...απολαύστε το ακόλουθο υλικό!