Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Κοπή πίτας 2014 στο Hellenic Slot Car Club


Μια πολύ όμορφη εκδήλωση διοργάνωσε το Creative Hobby στα πλαίσια της απονομής των πρωταθλημάτων που πραγματοποιήθηκαν μέσα στο 2013.



Το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου ξεκίνησε με φιλικό αγώνα Open όπου ο κάθε οδηγός μπορούσε να συμμετάσχει με ότι αυτοκίνητο επιθυμούσε και μάλιστα με δωρεάν συμμετοχή λόγω της ημέρας.

Σε αυτόν τον αγώνα έλαβαν μέρος 16 οδηγοί με τους αρκετούς να οδηγούν αμάξι Group C που είναι και η πρώτη κατηγορία που θα αγωνιστεί στο φετινό κύκλο πρωταθλημάτων. Συνεπώς έκαναν και μια πρόβα generale για τις προσεχείς εβδομάδες. Δεν έλειψαν ωστόσο τα γέλια και τα απρόοπτα που υπενθύμιζαν πως ο αγώνας ήταν φιλικός και ουδεμία βαθμολογική σημασία είχε.


Ακολούθησαν οι απονομές των περσινών πρωταθλημάτων. Οι κατακτητές των βάθρων παρέλαβαν από το διοργανωτή, Χρήστο Νισκόπουλο τα κύπελλα τους και δεν παρέλειψαν να δείξουν τις...άγριες διαθέσεις τους και για φέτος.



Τέλος, η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας (των δύο πιτών για την ακρίβεια) με έπαθλο του φλουριού ένα slot car κατηγορίας Group C, την κατηγορία που ξεκινά την αγωνιστική σεζόν, όπως αναφέραμε και παραπάνω. Το φλουρί κέρδισε το mini maniaX, οπότε εκ των πραγμάτων θα είμαστε ένα κλικ πιο κοντά στις εξελίξεις των slot cars για φέτος.

Η βραδιά συνεχίστηκε με ατελείωτο παιχνίδι από μικρούς και μεγάλους αφήνοντας μια γλυκιά γεύση σε οδηγούς, διοργάνωση και θεατές! That's all για την ώρα. Απολαύστε το...φτωχό υλικό που ακολουθεί...