Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Φιλικός Αγώνας H.M.B.C. στο Ναυτικό Όμιλο Σαλαμίνας


Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθήσαμε εχθές το φιλικό αγώνα - εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από την ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος ταχυπλόων για την ενίσχυση του συλλόγου Α.με.Α. Σαλαμίνας.



Παρά την υψηλή θερμοκρασία, οδηγοί, θεατές αλλά και τα μέλη του συλλόγου έδωσαν το παρόν για να παρακολουθήσουν την αγωνιστική δράση αλλά και να δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους στην οδήγηση ηλεκτρικών αλλά και βενζινοκίνητων σκαφών.



Διαπιστώσαμε για ακόμη μια φορά πως δεν πρόκειται για άτομα που υστερούν νοητικά, απλά έχουν έναν διαφορετικό τρόπο αντίληψης των πραγμάτων. Και ποιος μας λέει πως εμείς που κατεβάζουμε Παναγίες όταν το σκάφος μας "μείνει" στο νερό είμαστε φυσιολογικοί;


Και επειδή μόνο με το θέαμα και την καλή διάθεση ένας σύλλογος δεν επιβιώνει, η διοργάνωση του H.M.B.C. συγκέντρωσε χρήσιμα προϊόντα για την καθημερινότητα των Α.με.Α. με τη χορηγία της BIC και της Nakas Book Bazaar τα οποία και τους προσέφερε. Δόθηκε επίσης οικονομική βοήθεια προς το σύλλογο χάρη στη συμβολή όλων των αγωνιζομένων και όχι μόνο.

Ύστερα από την αποχώρηση του συλλόγου κατά το μεσημέρι συνεχίστηκε το πρόγραμμα του αγώνα σε χαλαρό κλίμα καθώς δεν είχε την παραμικρή βαθμολογική σημασία. Μια καλή ευκαιρία για δοκιμές και προπόνηση λοιπόν. Ενδεικτικά σας παραθέτουμε τα αποτελέσματα ανά κατηγορία.

MONO B Ηλεκτρικά (6 συμμετοχές)

1) Μακρής Περικλής
2) Αργυριάδης Γιάννης
3) Μεσολογγίτης Βασίλης

Hydro B Ηλέκτρικά (4 συμμετοχές)

1) Μακρής Περικλής
2) Σακαντάρης Στέλιος
3) Αργυριάδης Γιάννης

FSR-O27 Gas (10 συμμετοχές)

1) Ζευγώλης Στέφανος
2) Χέλμης Γιώργος
3) Καραγιαννίδης Νίκος

FSR-H35 Gas (5 συμμετοχές)

1) Ζευγώλης Στέφανος
2) Κουκής Τριαντάφυλλος
3) Ευσταθίου Δαμιανός