Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Κοπή Πιτας H.M.B.C. - Mini Report

Εχθές, Κυριακή 21 Φεβρουαρίου είχαμε την πρώτη συνάντηση των αγωνιζόμενων οδηγών ταχυπλόων στο Πέραμα, μία ήρεμη μέρα πριν ξεσπάσει η θύελλα που ονομάζεται "Πρωτάθλημα 2016".


Ο καιρός καλός ώστε να γίνουν μερικές χαλαρές πλεύσεις σκαφών με τους βοριάδες να αφήνουν οριακά ανεπηρέαστο τον κόλπο του Περάματος. Όσο για την πίτα, η διοργάνωση φρόντισε να μην έχει άχνη και την παρασύρει ο άνεμος στα καλά μας ρούχα.

Δωροθέτες της εκδήλωσης ήταν για φέτος τα καταστήματα RC Manos και Takis Store με δωροεπιταγές από τον πρώτο και μπλουζάκια με τα λογότυπα του πρωταθλήματος από τον δεύτερο. Ο τυχερός του φλουριού της πίτας θα κέρδιζε δωρεάν συμμετοχή σε όλους τους αγώνες του 2016.

Πριν αρχίσουμε να "βάζουμε πάτο" έγινε μια μικρή συζήτηση σχετικά με τα σχέδια της διοργάνωσης. Μερικές μικρές αλλαγές-προσθήκες που βρήκαν τους πάντες σύμφωνους και ανυπόμονους να συμβούν. Ακολούθησε η κοπή της πίτας και η κλήρωση των δώρων.
Σε σχέση με την περσινή εκδήλωση επισημάναμε κάποιες χτυπητές απουσίες, μερικές από της οποίες δεν ήταν απαραίτητα και δυσάρεστες. Μάλλον ξύραφιάζουν προπελίτσα από τώρα, και αυτό είναι πολλά υποσχόμενο γεγονός.


Θα επανέλθουμε στο H.M.B.C. με ότι νεότερο προκύψει μέχρι την έναρξη της νέας σεζόν. Αν και δεν αργούμε πολύ ως τις 13 Μαρτίου.